Un dels principals objectius de l’educació ha de ser ampliar les finestres per les quals veiem el món. -Arnold H, Glasgow

El Coronavirus ha trastocat les nostres vides de moltes i variades maneres. A l’escola tant alumnes com famílies com mestres han hagut de fer un gir de 180º per adaptar-se a la nova situació… una locura!

Segons el que ens conten, anam cap a una “nova normalitat” de la qual hem entrat avui a la fase III. Malgrat l’augment de llibertat de moviment no podem baixar la guarda… volem que arribi la normalitat escolar, quan abans millor.

Una de les activitats que va quedar sense completar per causa del confinament va ser el concurs de relat breu i dibuix que es fa cada any al nostre centre. Amb les feines acabades i lliurades va quedar estancat el procés i ara l’hem volgut reprendre i fer un homenatge a tots els alumnes de l’escola per haver participat amb les seves millors creacions pictorials i literàries.

Es va crear una petita comissió de mestres que han acudit al centre per treballar junts en la valoració de les obres de l’alumnat. Volem donar la gràcies a aquest mestres per la seva feina i , perquè no, a tots els mestres del centre que han i estan fent un gran esforç perquè ningú quedi enrere.

Tot seguit vos anunciam els guanyadors, 1r finalista i 2n finalista de cada curs. Gràcies a l’APIMA, hi haurà premis de 30€, 18€ i 12€, respectivament, per aquests alumnes.

A TOTS ELS NINS I TOTES LES NINES DEL CEIP MONTAURA: GRÀCIES PER SER COM SOU!! PER NOSALTRES TOTS SOU GUANYADORS!

LLISTAT GUANYADORS I FINALISTES DEL CONCURS DE RELAT BREU I DIBUIX CURS 2019-20

PODEU VEURE ELS TREBALLS AQUÍ!