Enguany tot ha estat molt diferent, la vida a casa, a la feina, a l’escola, al carrer… però hi ha un fet que no canvia mai, l’acomiat dels alumnes de 6è que acaben l’etapa de primària al nostre centre i passen a secundària, alguns a l’IES Inca i d’altres al Berenguer d’Anoia.

Per causes que ja coneixem de sobres, el darrer trimestre d’aquest grup no ha estat l’acabament que ens hagués agradat i que es mereixien. S’han quedat sense viatge d’estudis i sense el protagonisme dels darrers dies. Tot i així, els hem volgut acomiadar d’una manera especial i, com que és un grup petit de sols 10 alumnes, els vàrem convidar a venir tots plegats a l’escola a fer una darrera sessió amb el tutor i acabar amb un bon sabor de boca.

Una de les sorpreses que preparàrem era un muntatge de fotos del seu pas pel CEIP Montaura. Es varen emocionar molt i va ajudar a entendre, malgrat la manca de classes aquest trimestre, que s’havia finalitzat una etapa important a les seves vides – i que en començava una nova!

Nins i nines de 6è, ENHORABONA per tota la vostra feina i esforç! Us desitjam molta sort i esperam que sempre porteu al CEIP Montaura a un petit racó dels vostres cors.