Sembla que sols fa dos dies que vàrem obrir les portes de l’escola i de les aules de la biblioteca per rebre els alumnes per aquest curs ple d’incerteses i de canvis. Des d’aqui volem aplaudir els alumnes del CEIP Montaura per ser tan valents i per entendre, sense remugar, que les coses havien de ser així perquè hi ha una pandèmia que ens obliga a dur mascaretes, a fer les mans netes constantment, a no poder donar-nos totes les abraçades que ens agradarien i a no poder interactuar amb els companys d’altres cursos. Ells ho han entès i ho han acceptat i al llarg de tot aquest curs mai han perdut la rialla i aquella alegria infantil que dona sentit a la nostra escola.

Tampoc ens podem acomiadar com voldríem de les nostres famílies, especialment aquelles que no tornen el proper curs o bé perquè els nins i les nines se’n van ja cap a l’institut, o bé perquè es traslladen a altres indrets i a altres escoles. No hi haurà festival enguany… encara no ens ho permeten.

Hem intentat entre tots els mestres que aquests darrers dies fossin una mica més especials amb un regust de final de curs: piscina, platja, sortides, activitats al teatre, al pavelló… Hem fet el que hem pogut, el que ens han permès fer. Amb la vacunació massiva n’estam convinçuts que el proper curs s’acostarà més a la normalitat de sempre, així ho esperam.

Molta sort als nins i les nines (i a les famílies) que ens deixen, us trobarem a faltar! I als que torneu el proper curs fins aviat!

Els vostres tutors i tutores us avisaran per a les entrevistes de final de curs i les notes es penjaran al GestIB el dia 28 de juny a les 14:00h.

BON ESTIU!!!!

comencem el curs